تازه‌ترین خبرها و گزارش‌های صنعت زیبایی ایران و جهان

کلاه‌گیس

صنعت 3 میلیارد دلاری کلاه‌گیس‌های لوکس

ریحانا، کاردی بی، کایلی جنر، کیم کارداشیان و کایرا نایتلی تعدادی از چهره‌های شناخته‌شده هستند که به‌طور مرتب از کلاه‌گیس استفاده می‌کنند. چه به دلیل ریزش مو باشد و چه صرفا برای زیبایی و سرگرمی، کلاه‌گیس‌هایی که این سلبریتی‌ها روی سرشان می‌گذارند به‌قدری دقیق و باکیفیت ساخته شده‌اند که تقریبا غیرممکن است باور کنیم که موی خودشان نیستند.

در گذشته‌ای نه‌چندان دور، کلاه‌گیس چیزی بود که ما را به یاد کاستوم‌های ارزان‌قیمت و آرایش‌های مخصوص هالووین می‌انداخت، ولی اکنون به صنعتی ۳ میلیارد دلاری تبدیل شده است. طبق گزارش فورچون بیزینس اینسایتس، یک‌سوم از بازار این صنعت مربوط به منطقه آمریکای شمالی است. در این منطقه، کلاه‌گیس‌های ساخته‌شده از موی واقعی انسان و انواع دیگری از کلاه‌گیس‌های باکیفیت و سطح بالا مشتریان مخصوص خودش را دارد.

این گزارش اشاره می‌کند که از زمان همه‌گیری بیماری کرونا، مصرف‌کنندگان، به‌عنوان جایگزینی برای اکستنشن مو، به استفاده از کلاه‌گیس رو آوردند. علاوه بر این، در پی فعالیت کسب‌وکارهایی مانند «Weave» و «Vivica A. Fox Hair»، که زنان سیاه‌پوست بنیان‌گذارشان بوده‌اند، خرید و استفاده از کلاه‌گیس در جامعه سیاه‌پوستان نیز افزایش یافته است. این گزارش به این نکته هم اشاره می‌کند که اکنون افراد مبتلا به آلوپسی و کسانی که روند شیمی‌درمانی را طی می‌کنند تمایل بیشتری به خرید و استفاده از کلاه‌گیس دارند. در کنار همه این‌ها، اکنون فروشگاه‌های بسیار بیشتری به‌منظور جذب مشتری و افزایش فروش، از مانکن‌های کلاه‌گیس‌دار استفاده می‌کنند.

کارن میچل، بنیان‌گذار برند «True Indian Hair» که کلاه‌گیس و اکستنشن لوکس عرضه می‌کند، می‌گوید: «می‌دانستم که به این نوع موها نیاز است، ولی در نیویورک کسی را نمی‌شناختم که از کلاه‌گیس استفاده کند. می‌خواستم بستری فراهم کنم که زن‌ها به‌کمک کلاه‌گیس‌ها و اکستنشن‌های باکیفیتی که با موی واقعی انسان ساخته شده‌اند، از ظاهر خودشان لذت ببرند و احساس خوبی داشته باشند. برای پاسخ‌گویی به تقاضای مشتریان و رشد محبوبیت استفاده از این نوع موها، در سال چهارم فعالیت‌مان کلاه‌گیس را هم به خط تولیدمان اضافه کردیم.»

خرید و فروش کلاه‌گیس به صنعتی ۳ میلیارد دلاری تبدیل شده است. طبق گزارش فورچون بیزینس اینسایتس، یک‌سوم از بازار این صنعت مربوط به منطقه آمریکای شمالی است. در این منطقه، کلاه‌گیس‌های ساخته‌شده از موی واقعی انسان و انواع دیگری از کلاه‌گیس‌های باکیفیت و سطح بالا مشتریان مخصوص خودش را دارد. این گزارش اشاره می‌کند که از زمان همه‌گیری بیماری کرونا، مصرف‌کنندگان، به‌عنوان جایگزینی برای اکستنشن مو، به استفاده از کلاه‌گیس رو آوردند.

این برند که کلاه‌گیس‌های دست‌دوزش را با قیمتی بالغ بر ۱۶۰۰ دلار عرضه می‌کند،، به‌ویژه در جامعه سیاه‌پوستانی که در صنعت سرگرمی فعالیت دارند، به برندی شناخته‌شده و پیش‌رو در حوزه کلاه‌گیس و اکستنشن مو تبدیل شده است.

کارن میچل که ریحانا، تاراجی پی هنسون، مری جی، بلیج، مگان تی استالیون و کاردی بی از کلاه‌گیس‌هایش استفاده کرده‌اند، توضیح می‌دهد: «تأکید ما بر کیفیت با تهیه بهترین تارهای موی ممکن برای تولید کلاه‌گیس شروع می‌شود. اگرچه کلاه‌گیس‌های ما در چین تولید می‌شود، ولی ما موهای مورد نظر خودمان را در اختیار کارخانه می‌گذاریم تا مطمئن شویم فقط از موهای باکیفیتی که مورد تأیید ما هستند استفاده می‌شود. در پایان هم کیفیت کلاه‌گیس‌های تولیدشده را خودمان کنترل می‌کنیم. در واقع هر کلاه‌گیسی را که می‌خواهیم در قفسه بگذاریم و به فروش برسانیم، کیفیت آن را از قبل بازرسی دستی کرده‌ایم.»

میچل ادامه می‌دهد: «کار ما در فروش کلاه‌گیس خلاصه نمی‌شود. برند ما سبک زندگی مشخصی را حمایت می‌کند و وارد تعامل با مشتریان می‌شود تا رضایت آن‌ها را تضمین کند. محصولات ما از موی طبیعی فرآوری‌نشده انسان تولید می‌شود و در فرایند تولید از مواد شیمیایی استفاده نمی‌کنیم. برای مثال، برای تغییر رنگ، بافت و حالت مو، از رنگ‌های شیمیایی یا مواد نرم‌کننده استفاده نمی‌کنیم. و برای جلوگیری از گره‌خوردن مو، رشته‌های مو در جهت طبیعی خودشان قرار می‌گیرند.»

برندی لوکس، اما در دسترس

یکی دیگر از برندهای پیش‌رو در تولید و عرضه کلاه‌گیس برند «UNice» است که به‌عنوان برندی لوکس و در دسترس برای جامعه سیاه‌پوستان شناخته می‌شود. دیونا وول، آرایشگر خبره و بنیان‌گذار این برند، می‌گوید: «کلاه‌گیس‌های برند ما ترکیبی از مواد اولیه باکیفیت و مهارت در تولید است. کلاه‌گیس‌های برند «UNice» از موی طبیعی و باکیفیت انسان تولید می‌شود تا ظاهر و احساس طبیعی‌تری ایجاد کند. دقت و توجه به جزئیات در روند تولید، مانند استفاده از نوار توری در قسمت جلوی کلاه‌گیس و دوخت دستی، احساس راحتی و ظاهر واقعی کلاه‌گیس‌ها را افزایش می‌دهد. برند ما با تازه‌ترین مدهای روز نیز هماهنگ است و رنگ و ظاهری را در اختیار مشتریان‌مان می‌گذارد که برای سلیقه‌های معاصر جذاب است. چنین تعهدی به کیفیت و مد روز تضمین می‌کند که محصولات ما علی‌رغم قیمت مناسب و مقرون‌به‌صرفه‌ای که دارند، احساس و ظاهری لوکس ارائه می‌دهند.»

دیونا وول درمورد اینکه چگونه می‌توانند قیمت‌های محصولات‌شان را پایین نگه دارند توضیح می‌دهد: «ما فرایندهای تولید و توزیع محصولات برندمان را ساده نگه می‌داریم. مواد اولیه‌مان را اغلب از طریق تأمین‌کنندگان اصلی تهیه می‌کنیم و هزینه‌های اضافی ناشی از معامله با واسطه‌ها را حذف می‌کنیم. مدل فروش ما هم فروش مستقیم به مصرف‌کننده است تا از این طریق هم واسطه‌های فروش را حذف کنیم و محصولات‌مان را مستقیم به دست مصرف‌کننده برسانیم.»

جذابیت‌های موی روسی

صنعت کلاه‌گیس‌های لوکس صنعت با کسی شوخی ندارد و باکیفیت‌ترین کلاه‌گیس‌ها بیش از ۱۰ هزار دلار قیمت دارند. کلاه‌گیس‌های ۱۰۰درصد طبیعی و فوق ممتاز از برند «European Grandeur» که بنیان‌گذارش دنیل آلین است، از ۱۲ هزار و ۲۵۹ دلار شروع می‌شوند. این قیمتی است که برای کلاه‌گیس‌های تهیه‌شده از موی طبیعی و کمیاب انسان روسی باید بپردازید. برند «European Grandeur» این کلاه‌گیس‌ها را در نُه رنگ عرضه می‌کند. یکی از دلایل قیمت بالای این کلاه‌گیس‌ها این است که بر خلاف موهای معمولی، موی روسی را نمی‌توانید به‌صورت عمده خرید کنید.

صنعت کلاه‌گیس‌های لوکس صنعت با کسی شوخی ندارد و باکیفیت‌ترین کلاه‌گیس‌ها بیش از ۱۰ هزار دلار قیمت دارند. کلاه‌گیس‌های ۱۰۰درصد طبیعی و فوق ممتاز از برند «European Grandeur» که بنیان‌گذارش دنیل آلین است، از ۱۲ هزار و ۲۵۹ دلار شروع می‌شوند.

یکی از پست‌های وبلاگی در وبسایت کلاه‌گیس لوکس «Ouielle» توضیح می‌دهد: «فروشنده مو قیمت محصول خودش را می‌داند و اگر شما حاضر نباشید قیمت منصفانه را بپردازید، شخص دیگری این کار را خواهد کرد. دلیلی ندارد که فروشنده کالایش را ارزان‌تر بدهد. پس اگر فروشگاه یا آرایشگاهی را دیدید که یک کلاه‌گیس روسی با طول ۵۵ سانتیمتر را با قیمت ۳۵۰ دلار می‌فروشد، می‌توانید مطمئن باشید که تقلبی است. راستش با این قیمت حتی می‌توانید مطمئن باشید که آن کلاه‌گیس با موی طبیعی انسان دوخته نشده است.»

در حال حاضر، دنیل آلین تأمین‌کننده اصلی موی روسی در آمریکا است و طبق گفته خودش، از همان ابتدا وارد کسب‌وکار تهیه موی روسی شد. آلین توضیح می‌دهد: «در آن زمان، حدود چهارصد نفر در سراسر روسیه در کار جمع‌آوری موی طبیعی بودند. ما تا جایی که می‌توانستیم به خرید مو ادامه دادیم و می‌دانستیم که این بازی به‌زودی به پایان می‌رسد. چون پیش‌بینی می‌کردیم اقتصاد روسیه بزرگ‌تر شود و دستمزدها بالاتر برود و در نتیجه انگیزه برای فروش مو کمتر شود. بنابراین حدود هشت الی ده سال در حال خرید و جمع‌آوری مو بودیم. اکنون هم چیزی در حدود ۶۰ هزار کیلو مو داریم که بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون دلار قیمت دارد.»

دنیل آلین تأکید می‌کند: «همه به جز ما موی چینی و موی هندی می‌فروشند و هیچ‌کس از موی اروپایی و روسی واقعی استفاده نمی‌کند.» این کارآفرین که کلاه‌گیس‌های غیراروپایی بسیار ارزان‌تری هم تولید می‌کند، غیر از موضوع کمیابی موی روسی، به این نکته هم اشاره می‌کند که موی روسی زیبایی خاص خودش را دارد. آلین توضیح می‌دهد: «وقتی کلاه‌گیسی چینی یا هندی تهیه می‌کنید، جلوه قهوه‌ای مایل به سرخ دارد که زیاد به چشم نمی‌آید. مثلا اگر خانمی را با موهای بلوند در خیابان ببینید که تازه از آرایشگاه بیرون آمده و زیر نور آفتاب راه می‌رود، رنگ موهایش بسیار جذاب است. کلاه‌گیس‌های روسی هم رنگ قهوه‌ای طلایی دارند و به‌خوبی به چشم می‌آیند.»

به گفته آلین، عمر مفید هر کلاه‌گیس، بسته به کیفیت مویی که برای تهیه آن استفاده شده است، بین شش ماه تا هشت سال است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *