ضد عرق زیر بغل صابونی، رولی یا اسپری؟

یکی از بدترین اتفاقاتی که میتونه برای یه نفر بیفته اینه که احساس کنه بوی عرق گرفته. بقیه هم این بو رو احساس میکنن. برای اینکه یه همچین اتفاق وحشتناکی نیفته هر کدوم از ما، زن و مرد فرقی نداره، باید یه خوشبو کننده under arm یا ضد عرق زیر بغل داشته باشیم. که با بدنمون سازگار باشه. این خوشبو کنندهها انواع و اقسام مختلف دارن، از اسپری گرفته تا رولی، ژلی و صابونی. اما کدومش برای چه کسی مناسبه؟ این سوالی که قراره بهش جواب بدیم!
چه نوع ضد عرق زیر بغل بهتر است؟
خوشبو کننده هایی که به عنوان ضد تعریق استفاده میشن، در انواع و اقسام مختلف و با رایحه های متفاوتی در بازار موجوده. عطر و رایحه بستگی به سلیقه فرد داره. اما تفاوت انواع مختلف اونا توی چیه؟ مثلا ضد عرق زیر بغل اسپری بهتره یا دئودورانت؟ مزایا و معایب استفاده از رول ضد تعریق چیه؟ در اینجا به تفاوت هر کدوم از این مدلها اشاره می کنیم.
1- ضد عرق زیر بغل صابونی، دوام بیشتر
اگه از اون آدمایی هستید که زیاد عرق میکنید و به خصوص موقعی که استرس میگیرید عرقتون بوی تند و زنندهای پیدا میکنه انتخاب اولتون میتونه استیک یا همون ضد عرق زیر بغل صابونی باشه. این مدلها اولا ماندگاری خیلی بالایی دارن و بعضیهاشون تا یک روز و نیم هم مانع این میشه که بدن بوی بد به خودش بگیره. بعد هم خیلی به صرفه هستن و این طبیعیه چون فشردهترن. ضمن اینکه افرادی که حساسن با حالت خشک و تمیز این استیکها خوب ارتباط برقرار میکنن.
حالا موقع انتخاب مدلهای صابونی هم به یه نکته توجه کنید اونم برنده! بعضی از برندها خوشبو کنندههای صابونیای دارن که وقتی یه کم تعریق کنید سریع چسبناک و گوله گوله میشن. برای جلوگیری از این مشکل سراغ اونایی برید که امتحانشون رو پس دادن.
آخرین نکته اینکه انواع صابونی ممکنه رد سفید از خودشون بجا بذارن، مگه اونایی که مخصوص لباسهای سفید و سیاه هستن.
2- ضد عرق زیر بغل از نوع ژلی
کسانی که میخوان از خوشبو کننده ژلی استفاده کنن باید اول از همه اون رو روی بخش داخلی آرنجشون تست کنن و مطمئن بشن نسبت بهش حساسیت ندارن. چون خیلی از این مدلها یه مادهای به اسم «پروپیلن گلیکول» دارن که خیلیا نسبت بهش حساسن. لحظهای که از یه خوشبو کننده ژلی استفاده میکنید دو حالت داره؛ یا باهاش مشکلی ندارید یا اون حس خیسی اولیهش باعث میشه مور مور بشید! در حالت دوم شما رو به گزینه قبلی، یعنی صابونیها ارجاع میدیم. اما اگه با ژلیها مشکلی ندارید باید بدونید که اونا خیلی زود جذب و خشک میشن و هیچ ردی هم از خودشون به جا نمیذارن، به خصوص رد سفید که بعضی از صابونیها ممکنه به جا بذارن. فقط اینو بدونید که موندگاری ژلیها نسبت به صابونیها کمتره.
3- ضد عرق زیر بغل رولی
رولیها تا حد زیادی شبیه خوشبو کنندههای ژلی هستن! با این تفاوت که حالت چسبندگی اولیه مدلهای ژلی رو ندارن. رولیها جز اولین دسته خوشبو کنندههای زیر بغل بودن که پا به بازار گذاشتن و از این جهت قدمت و تجربهشون زیاده. بیشتر این مدلها از خودشون رد به جا نمیذارن اما ماندگاریشون بعضا نسبت به دو گزینه قبلی کمتره و در مواردی دیده شده با تعریق بوی خوبشون رو از دست دادن؛ پس به اعتبار برند دقت کنید.
4- ضد عرق زیر بغل اسپری ها برای ورزشکارها
اگه هیچ کدوم از مواردی که تا الان گفتیم گزینههای شما نبودن آخرین گزینه یعنی اسپری بدن زنانه رو بهتون معرفی میکنیم. این اسپریها مخصوص کسانی هستن که ممکنه زود از یه رایحه خسته بشن و دلشون بخواد سریع رایحههای دیگه رو امتحان کنن، چون اسپریها نسبت به بقیه گزینهها زودتر تموم میشن.
نکته بعدی اینه که باید مراقب برندی که سراغش میرید و همینطور اصل بودنش باشید چون بعضی از اسپریها وقتی روی بدن میمونن بوی خیلی بدی میگیرن. ما بیشتر از همه این گزینهها رو به ورزشکارا پیشنهاد میدیم که مرتب دوش میگیرن و دنبال موندگاری خیلی بالای خوشبو کننده نیستن. یادتون باشه فرمول اسپریها، ژلیها و رولیها نسبت به صابونیها سبکتره. اگه نسبت به این مسئله حساسیت دارید موقع خرید دقت کنید سراغ کدام از چهار گزینه بالا رفتن و دقیقا ازش چی میخواین
ویدیو پیشنهادی: